Skip to content Skip to footer

Mladinska izmenjava “You are never too small or too young to make a difference” je namenjena mladim od 15 do 19 let iz Slovenije, Francije in Nemčije. Sodelovalo bo lahko 8 udeležencev iz vsake države, spremljala pa jih bosta 2 mladinska delavca.

Rdeča nit izmenjave je ustvarjanje (video, fotografija, grafika, gledališče, ipd.) na temo aktivnega vključevanja mladih v družbo. Udeleženci bodo imeli priložnost druženja z vrstniki iz drugih držav, spoznavanja različnih kultur in učenja osnov francoščine in nemščine. Celoten program bo potekal v angleščini, francoščini, nemščini in slovenščini.

Osnutek programa mladinske izmenjave “You are never too small or too Young to make a difference”, Ajdovščina julij 2019

Izmenjava bo potekala od 21. do 28. julija 2019 v Hiši mladih v Ajdovščini.

Večji del stroškov programa, namestitve in prehrane krije program OFAJ/DFJW.

Prispevek udeležencev pa znaša 100€.

Prijave zbiramo do zapolnitve prostih mest.

Za več informacij in prijavo pišite na martina.epicenter@gmail.com ali pokličite na 031 487 047.

“Erasmusovci uspešnejši v poklicu”
Udeleženci programa pridobijo kompetence, kot so prilagodljivost ter sposobnost sodelovanja z drugimi, izboljšanje znanja tujega jezika in digitalnih spretnosti, komunikacijske sposobnosti, samozavest, spretnosti, povezane z reševanjem problemov, poznavanje drugih držav in razumevanje različnih kultur. So bolje pripravljeni na trg dela in, kot potrjujejo delodajalci, imajo bolj razvite sposobnosti za delo v mednarodnem okolju, bolj razvite ustrezne mehke in tudi strokovne spretnosti.

Vir: https://svetkapitala.delo.si/kariera/erasmusovci-uspesnejsi-v-poklicu-199593