Skip to content Skip to footer

Novo šolsko leto

Tudi v tem šolskem letu se bo v EPI centru dogajalo marsikaj: organizirane dejavnosti, učne pomoči, pisani petki, druženje in igra, počitniško varstvo … Več podrobnosti najdete v zloženki, o dogodkih pa vas bomo sproti obveščali tudi preko spletne strani.

Posebno obvestilo velja za »Organizirane dejavnosti«, s katerimi bomo pričeli v tednu od 19. 9. 2016 dalje. Prvi dve tedenski srečanji bosta namenjeni temu, da se starši in otroci seznanite z dejavnostjo in se kasneje odločite, ali se bo otrok vključil ali ne. Ti dve srečanji bosta brezplačni. V tednu od 3. 10. 2016 dalje pa bomo pričeli z vodenjem dejavnosti. Potrebna je predhodna prijava, saj bodo dejavnosti organizirane le ob dovoljšnem številu prijavljenih udeležencev. Vabljeni torej v tednu od 19. septembra dalje na obisk posamičnih dejavnosti.

V zadnjem času dobivamo obvestila, da naša elektronska pošta zaide med smeti ali v predal z vsiljeno pošto. Letošnjo zloženko smo pošiljali včeraj. Če sicer dobivate naša elektronska sporočila, tokrat pa ga niste prejeli, je morda zašlo k vsiljeni pošti.