Skip to content Skip to footer

Si star/a med 13. in 30. let in imaš idejo o prihodnjem razvoju občine Piran? Pridruži se nam na Virtualnem posvetu z mladimi o prihodnjem razvoju občine Piran, v sredo, 27. maja 2020, ob 17. uri, na spletni aplikaciji Zoom.
Skupaj bomo načrtovali prihodnost razvoja občine in razpravljali o aktualnih temah in izzivih, s katerimi se srečujemo.
Spletni pogovor bomo začeli z uvodnim pogovorom na aplikaciji Zoom in uporabili tudi druge platforme, ki nam bodo omogočile, da bomo pri razmišljanju o prihodnjem razvoju še bolj ustvarjalni.
Posvet bodo vodili izkušeni moderatorji PiNE, v sodelovanju z Mladinskim EPI centrom Piran. Pridružili se nam bodo tudi predstavniki občine, ki bodo na voljo za vsa morebitna vprašanja.
Proces bo zastavljen zelo sodelovalno, saj bi radi slišali različna mnenja in videnja, kakšen prihodnji razvoj in prostor si v svoji občini mladi želite. Predpriprava za sodelovanje v pogovoru ni potrebna, dobrodošlo pa je, da že vnaprej razmislite, česa bi si v prihodnjem razvoju želeli. Zanima nas predvsem, kaj mladi pri razvoju občine pogrešate, česa bi si želeli več in kaj posebej cenite?

Zaradi lažje organizacije je obvezna predhodna prijava na spletnem obrazcu. Prijave zbiramo vključno do ponedeljka, 25. maja 2020. Po izteku roka za prijavo bodo vsi prijavljeni prejeli potrditveno e-sporočilo s povezavo na aplikacijo Zoom.

Vljudno vabljeni vsi mladi, ki bi želeli s predlogi soustvariti prihodnost občine Piran!

Posvet organizira Občina Piran, v sodelovanju s PiNO in Mladinskim EPI centrom Piran, v sklopu kampanje Skupaj, v sodelovanju za razvoj, namenjene preveritvi strateških ciljev občinskega prostorskega načrta občine Piran.