Skip to content Skip to footer

Četrti teden poletnega varstva 2017

7. avgusta smo vstopili v četrti teden, ko letošnje poletne počitnice preživljamo skupaj z osnovnošolci, vključenimi v naš program počitniškega varstva. Kot vsak teden smo se tudi tokrat veliko igrali, šli na kakšen sprehod in na igrišče.

   

Obiskali pa smo tudi razstavo eksotičnih živali, kjer nam je prijazna gospa iz društva BIOEXO povedala veliko o plazilcih, nekatere pa smo lahko tudi pobožali. Seveda je bila največja kača otrokom najbolj zanimiva, njej pa je bil najbolj všeč Maks.

   

V torek pa je bilo v našem EPI-ju napeto.  Zakaj? Izvedli smo prvenstvo v namiznem nogometu za dvojice. Tekmovalo je 8 parov, na koncu pa sta 4. mesto osvojili Živa in Sara R., 3. mesto Erika in Mattia, 2. mesto pa Marko in Marsel. Po napetem boju sta zasluženo zmagala Rok R. in Amadej. Čestitke vsem, sploh pa prvakoma.

  

V sredo smo dvignili sidro in s Solinarko zapluli do Strunjana. Ogledali smo si tamkajšnji muzej, nato pa odpluli nazaj proti Piranu.

   

Teden je hitro minil in tudi tokrat so se stkala nova prijateljstva. Veselimo se že naslednjega tedna. Kdo ve, kaj nam bo prinesel.