Skip to content Skip to footer

Bliskovito se bliža konec zelo napornega šolskega leta. Naša gledališka skupina kEPIca, je kljub številnim oviram zaradi epidemije covid-19, pripravila gledališko igro O deklici, ki je hodila po kruhu. Premierna uprizoritev bo v nedeljo, 20. junija ob 18.00 v gledališču Tartini v Piranu.

K ogledu predstave vabimo vse starše, sorodnike, znance…, vendar vas moramo opozoriti na ukrepe, ki so za obisk dvoran, trenutno v veljavi (spoštovanje pogoja PCT, vzdrževanje medosebne razdalje, pravilno nošenje maske, higiene rok in higene kašlja).*

Preverili smo, kje lahko opravite hitri test, ki ne sme biti starejši kot 48 ur in ugotovili, da v Kopru opravljajo hitre teste tudi med vikendom (pred ZD Bonifika, v soboto in nedeljo od 9.00 do 17.00).

*Obvestilo Avditorija Portorož-Portorose

Skladno s spremembami Odloka o začasni omejitvi ponujanja kulturnih storitev končnim uporabnikom se lahko od 15. 5. 2021 javnih kulturnih prireditev udeležijo le osebe s potrdilom o negativnem testu, cepljenju ali prebolelem covidu 19 (PCT pogoj). 

Spoštovanje pogoja PCT je v odgovornosti obiskovalca, ki se udeleži javne kulturne prireditve. Dokazila niso potrebna za mlajše od 18 let, ki se prireditve udeležijo z ožjimi družinskimi člani oz. skrbniki.
Upoštevati je potrebno priporočila glede vzdrževanja medosebne razdalje, pravilnega nošenja maske (izjema so otroci do 5. leta starosti), higiene rok in higiene kašlja.

Postavitev sedišč oz. sedežni red zagotavlja predpisano medosebno razdaljo v vse smeri; izjema so člani istega gospodinjstva in ljudje, ki so sicer v tesnih stikih. Pri prireditvah, kjer sedežni red ne velja, pri posedanju ohranite medosebno razdaljo 1 nezasedenega sedišča; izjema so člani istega gospodinjstva in ljudje, ki so sicer v tesnih stikih.

Najlepša hvala in prijeten obisk prireditev.