Skip to content Skip to footer

V šolskem letu 2020/2021 smo kljub vsem omejitvam zaradi epidemije covid-19 uspeli izpeljati filmsko šolo pod mentorstvom Damjana Kozoleta. Sodelovalo je 12 udeležencev starih od 13 do 15 let. Tekom leta so spoznali kako nastane film, se srečali s profesionalnimi igralci in napisali svoj scenarij za kratki igrani film. Takoj, ko so razmere to dopuščale so film tudi posneli.

Premiera filma bo v ponedeljek, 21. junija 2021 ob 19.00 v Avditoriju Portorož.

Prireditev bo potekala v skladu s trenutno veljavnimi omejitvami (spoštovanje pogoja PCT, vzdrževanje medosebne razdalje, pravilno nošenje maske, higiene rok in higene kašlja).*

V avgustu pa bo film na ogled tudi v sklopu festivala Poletje na travniku, ki bo potekal na vrtu Mladinskega EPI centra v Luciji.

Vabljeni!

*Obvestilo Avditorija Portorož-Portorose

Skladno s spremembami Odloka o začasni omejitvi ponujanja kulturnih storitev končnim uporabnikom se lahko od 15. 5. 2021 javnih kulturnih prireditev udeležijo le osebe s potrdilom o negativnem testu, cepljenju ali prebolelem covidu 19 (PCT pogoj). 

Spoštovanje pogoja PCT je v odgovornosti obiskovalca, ki se udeleži javne kulturne prireditve. Dokazila niso potrebna za mlajše od 18 let, ki se prireditve udeležijo z ožjimi družinskimi člani oz. skrbniki.
Upoštevati je potrebno priporočila glede vzdrževanja medosebne razdalje, pravilnega nošenja maske (izjema so otroci do 5. leta starosti), higiene rok in higiene kašlja.

Postavitev sedišč oz. sedežni red zagotavlja predpisano medosebno razdaljo v vse smeri; izjema so člani istega gospodinjstva in ljudje, ki so sicer v tesnih stikih. Pri prireditvah, kjer sedežni red ne velja, pri posedanju ohranite medosebno razdaljo 1 nezasedenega sedišča; izjema so člani istega gospodinjstva in ljudje, ki so sicer v tesnih stikih.

Najlepša hvala in prijeten obisk prireditev.